E-mail:
  
Password:
 
SnookerON
BilliardON
ПРЕНОСНИ КОМПЈУТЕРИ
"Laptop" компјутери
"Tablet" компјутери
Торби за "Laptop"
Батерии за "Laptop"
Полначи за "Laptop"
Екрани за "Laptop"
Тастатури за "Laptop"
МАТИЧНИ ПЛОЧИ
"INTEL" плочи
"AMD" плочи
ПРОЦЕСОРИ
"INTEL" процесори
"AMD" процесори
ГРАФИЧКИ КАРТИЧКИ
"PCI Express" графички
РАМ МЕМОРИЈА
"SDRAM" мемории
"DDR" меморија
"DDR SO-DIMM" меморија
ТВРДИ ДИСКОВИ
"NAS"
"SATA 3.5" дискови
"SATA 2.5" дискови
"SSD" дискови
"External" дискови
"Enclosure" за дискови
КУЌИШТА
МОНИТОРИ
"LED / LCD" монитори
МЕМОРИСКИ КАРТИЧКИ
"USB Flash" мемории
"SD" мемориски картички
ОПТИЧКИ УРЕДИ
"DVD-RW / BluRay Drives"
МРЕЖНА ОПРЕМА
Жичана мрежна опрема
Безжична мрежна опрема
Антени
Останата мрежна опрема
МОДЕМИ
ЗВУЧНИ КАРТИЧКИ
ДИСКЕТНИ ЕДИНИЦИ
ПЕЧАТАЧИ
ПОТРОШНИ МАТЕРИЈАЛИ
ПРОЕКТОРИ
НАПОЈУВАЊА И ЗАШТИТА
КУЛЕРИ
Кулери за процесори
Останати кулери
ТАСТАТУРИ И СЕТОВИ
ГЛУВЧИЊА
КАБЛИ И КОНЕКТОРИ
КОНВЕРТОРИ, КОНТРОЛЕРИ
МУЛТИМЕДИЈА
"TV" картички
"WEB" камери
Звучници
Слушалки
ВИДЕО НАДЗОР
"DVR" картички
"GPS" НАВИГАЦИЈА
ТЕЛЕФОНИ
"SOFTWARE"
РАЗНО / ОСТАНАТО
   
 
 
   

Сите нарачки пополнети пред 11 часот во работен ден, ќе бидат доставени во истиот ден во Скопје, а наредниот работен ден во останатите градови во Македонија.

 
   

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петок

од 9 до 17 часот

 
 
   

СЛЕДЕТЕ НЕ
НА "FACEBOOK"