E-mail:
  
Password:
 
SnookerON
BilliardON
DartsGameON
ПРОЦЕСОРИ
"INTEL" процесори
"AMD" процесори
РАМ МЕМОРИЈА
"SDRAM" мемории
"DDR" меморија
"DDR SO-DIMM" меморија
ТВРДИ ДИСКОВИ
"NAS"
PATA 3.5"
PATA 2.5"
"SATA 3.5" дискови
"SATA 2.5" дискови
"SSD" дискови
"External" дискови
"Enclosure" за дискови
КУЛЕРИ
Кулери за процесори
Останати кулери
   
 
 
   

Сите нарачки пополнети пред 11 часот во работен ден, ќе бидат доставени во истиот ден во Скопје, а наредниот работен ден во останатите градови во Македонија.

 
   

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петок

од 9 до 17 часот

 
 
   

СЛЕДЕТЕ НЕ
НА "FACEBOOK"